CASALS ARTÍSTICS

de Sant Cugat del Vallès

teatre

dansa

batucada

plàstica

Obertura d'inscripcions:

 maig 2021

Estàs cursant un curs de monitor o director de lleure i encara tens pendent realitzar les pràctiques? Pots fer-les amb nosaltres aquest estiu com a monitor dels Casals Artístics. 

Si estàs interessat en fer les pràctiques amb nosaltres, envia’ns el teu currículum al e-mail:   casalsartistics@gmail.com amb l’assumpte “Pràctiques Casal” i ens posarem en contacte amb tu. 

 

LA IDEA

8 anys de Casals Artístics,
un casal d'estiu únic.

L'EQUIP

Els i les especialistes de cada art són l'actiu més gran que tenim.

INSCRIPCIONS

Ja esteu convençuts/des? Doncs apuntar-se és tan sols a un clic.

CONTACTE

Resoldrem els teus dubtes tan bé com sapiguem. No et tallis i...

COMunicat de l'equip

Benvolgudes famílies,

 

Amb energia, il·lusió i entusiasme estem preparant l'edició per aquest estiu. No obstant, la realitat pandèmica fan que per aquesta edició de 2021 i de manera puntual, haguem de modificar alguns aspectes dels Casals Artístics, començant per endarrerir l'habitual procés d'inscripció del mes de març. 

Us farem arribar la informació relativa als nous terminis tan bon punt ens sigui possible. 

Moltes gràcies,

L'equip dels Casals Artístics.

la idea

D'on sortim? Els Casals Artístics de Sant Cugat del Vallès vem néixer de la mà de l'Estudi de Formació Teatral PLATEA (www.platea.org) i de l'Associació LaBatuescola (www.labatuescola.cat) amb la voluntat d'oferir una proposta de lleure de màxima qualitat basada en les arts. Després de constituïr un equip de professionals de diversos projectes artístics i educatius, la col·laboració de la Casa de Cultura i del Taller TRIANGLE van fer possible la primera edició l'estiu del 2012. L'èxit i la bona acollida de l'activitat ens va fer constatar, i ho segueix fent any rere any, que una oferta d'aquestes característiques és necessària a Sant Cugat.

 

Què ens fa diferents? L'equip dels Casals Artístics concebem l'educació artística com un procés en el qual creixem com a persones: els valors i les emocions esdevenen així un inevitable eix central del nostre treball. Com ens afecta l'art? Com ens hi relacionem? De què ens serveix expressar-nos artísticament? Nosaltres creiem que totes les petites experiències que vivim durant el procés artístic són molt més més importants que el resultat final, i per això ens agrada molt més aturar-nos pel camí que no pas destinar esforços a les mostres i representacions finals. Considerant el gaudi i la socialització com a principals objectius de l'art, el món del lleure és un terreny òptim per garantir l'essència lúdica i col·lectiva de l'aprenentatge que perseguim.

 

I com ho aconseguim? Plantegem una graella setmanal d'activitats definida per 8 sessions on cada especialista desenvolupa petits projectes lligats amb el fil conductor del casal. A més, plantegem múltiples espais de trobada entre els diversos grups d'edat, ja sigui per eixamplar el treball artístic com per gaudir de les sortides o les remullades, experiències que reforcen i amplien aquesta gran experiència que són els Casals Artístics.

 

l'equip

 

Maria Fabregat

La Maria és flautista i mestra de música. Dedicada al món de la docència des de fa anys a infantil, primària i secundària, és la responsable que als Casals Artístics tot estigui ben organitzat i, sobretot, que tothom s'ho passi d'allò més bé. 

Coordinadora

Berta Marquès

La Berta és professora de La Batuescola des del 2014, on dirigeix grups de percussió i també de sensibilització musical. Formada en educació ambiental i amb una llarga trajectòria en el món del lleure, la seva motivació i experiència són un gran actiu pels Casals!

Especialista de música (batucada)

Roger Cusidó

El Roger és ballarí i pastisser i forma part d'Andança, l'escola de dansa de l'Esbart de Sant Cugat. Format a partir de la fusió de la dansa tradicional catalana amb la dansa contemporània, les seves sessions són un viatge a través del cos per treballar les emocions.

Especialista de dansa

Francesc Abril

Format com a mestre de música i posteriorment graduat en teatre musical, el Francesc compagina la seva carrera com a actor i cantant amb la pedagogia. És l'especialista de teatre dels Casals Artístics. Un ingredient fantàstic per a aquesta gran recepta!

Especialista de música i teatre

Eva Navarro

L'Eva és il·lustradora i des de fa molts anys es dedica a l'àmbit de la pedagogia. És professora al Taller Triangle i professora associada de la Universitat de Barcelona. Li agrada molt reflexionar i donar un sentit als projectes que presenta a les sessions de plàstica, que de ben segur no ens deixaran indiferents!

Especialista de Plàstica

Cèlia Serra

La Cèlia és professora del Taller Triangle. 

Especialista de plàstica

Please reload

Xavi Manyoses

El Xavi és mestre de música i cofundador de La Batuescola, l'escola de batucada i percussió de Sant Cugat. Amb els tambors sempre a sobre, es dedica a l'estudi i la difusió de la pedagogia musical a través de la percussió, portant el ritme allà on va.

Coordinador

Paula Lladó

La Paula és especialista en els més menuts de la casa. Fundadora de Petits-Tits!, organitza tallers de música, moviment i percussió per a nadons, i també és professora de sensibilització musical per a nens i nenes de 3 a 5 anys. La seva energia i motivació són imparables!

Escpecialista de sensibilització musical

Júlia Pasual

La Júlia és formada en psicologia i es dedica a l'educació artística a través del moviment. La seva imaginació i creativitat no tenen límits! És la responsable del grup de Petits.

Especialista de dansa

Lali Mateu

La Lali ha estat directora d'Andança, l'escola de dansa de l'Esbart Sant Cugat. Formada en flamenc, dansa tradicional i contemporània, destaca per la seva energia i creativitat. Ha format part també de la Comissió del Ball de Gitanes de Sant Cugat.

Especialista de dansa

Marta Rodon

Amb una llarga trajectòria en el món del lleure, la Marta és professora al Taller Triangle. 

Especialista de teatre

Marta Albiol

La Marta és mestra d'educació infantil especialitzada en música. Apassionada de la dansa africana i la percussió i el ritme, té molta traça amb els més menuts. 

Especialista de sensibilització musical

Please reload

Casals ARTÍSTICS 2021

 

Som una iniciativa petita i bonica. Ens agrada treballar de manera artesanal i amb cura, i no volem perdre aquesta essència. Per això, agraïm la vostra comprensió i confiança. Si no aconseguiu plaça per aquest any, us animem a tornar-ho a intentar l'estiu vinent amb un somriure! Moltes gràcies. 

Del 5 al 30 de juliol (informació provisional)

Dirigits a nens i nenes de P3 (cursat) a 6è

Un any més us proposem la millor activitat d'estiu per als vostres fills i filles: Teatre, batucada, dansa i arts plàstiques. Quatre disciplines artístiques entrellaçades, on els nens i nenes s'ho passaran d'allò més bé aprenent i jugant al mateix temps.

Professionals de cada disciplina s'encarreguen de conduir les activitats artístiques, les quals es complementen amb activitats d'oci: excursions, sortides culturals, gimkanes, jocs d'estratègia i d'equip i molt més!

HORARIS I PREUS: (setmanals)

 

de 9 a 13:30h - 99 euros                                          

de 9 a 15h (inclou dinar*) - 149 euros                

de 9 a 17h (inclou dinar*) - 165 euros                

 

(*) Els menús inclouen dietes adaptades en cas de necessitats alimentàries especials.

DESCOMPTES acumulables:

 

5% per al segon/a germà/na(*)
10% per al tercer/a i quart/a germà/na
10% per a inscripcions de tot el mes

(*) Es considerarà primer germà inscrit l'infant que tingui la inscripció més àmplia.

Descomptes no acumulables:


10% per Famílies nombroses i Famílies monoparentals acreditades. 

 

 

INSCRIPCIONS:

 
Maig 2021
: Inici d'inscripcions.

IMPORTANT: LA PREINSCRIPCIÓ ES REALITZA PER ORDRE CRONOLÒGIC I NO GARANTEIX LA PLAÇA. 

 

Tota la gestió de la inscripció es farà online. Si voleu pagar en efectiu, si us plau contacteu a casalsartistics@gmail.com.

 

FORMULARI D'INSCRIPCIÓ

DRETS D'IMATGE:

 

Cada setmana farem fotos i/o videos que us farem arribar per tal que veieu els vostres fills en acció. Per a que això sigui possible, és molt important que ens feu arribar imprès, complimentat i signat el Full de cessió de drets d'imatge que us farem arribar, on autoritzeu a la captació d'imatges dels vostres fills per a finalitats no comercials.

NORMATIVA ECONÒMICA:

 

El període mínim per inscriure’s és d’un bloc. En el moment de la inscripció podeu abonar el 50% o bé el 100% de l'import total, i la resta abans del 15 de juny. IMPORTANT: La reserva de plaça es fa efectiva en el moment de rebre el primer pagament, no n'hi ha prou amb haver omplert el formulari.

En cas de voler modificar la inscripció:

Es podran fer modificacions en la franja horària sempre i quan sigui per ampliar el torn acordat, i sempre i quan quedin places disponibles per a la franja sol·licitada (dinar o dinar + tarda). Per a un bon funcionament dels Casals, us demanem que en cas de sol·licitar una modificació de l'horari ens ho comuniqueu sempre amb el màxim  d'antelació possible.

 

Un cop s'ha efectuat el pagament per un Bloc determinat, no està permès canviar un Bloc per un altre. 


Pel que fa al servei d'acollida Bon Dia (de 8 a 9h), s'aplicarà la tarifa diària de 4 euros (si es fa de 8 a 9h) o bé 2 euros/dia (si es fa de 8:30 a 9h). Preguem a tots els pares i mares que veniu a portar i a recollir els vostres fills, que per a un bon funcionament dels mateixos intenteu respectar al màxim els horaris d'entrada i sortida establerts i que ens ho feu saber si teniu alguna necessitat puntual extraordinària.

En cas de voler cancel·lar la inscripció:

-Un cop fet el pagament, i en cas de baixa durant el període d’inscripcions (fins al 15 de juny), es retornarà el 60% de l’import abonat per cada bloc.

-Un cop tancat el període d’inscripcions (a partir del 15 de juny), només es retornarà el 70% del total quan la baixa sigui per malaltia i si es presenta l’informe mèdic corresponent (amb durada mínima de l’absència d’un torn sencer per procedir a la devolució econòmica).

 

COLÒNIES ARTÍSTIQUES 2021

del 12 al 16 de juliol (informació provisional)

Dirigits a nens i nenes de 2n de Primària a 2n d'ESO

Aquest any fem una nova edició de les colònies! Els tallers de teatre, batucada, dansa i arts plàstiques per als més grans es traslladen durant la tercera setmana de juliol. Com sempre, professionals de cada disciplina s'encarreguen de conduir les activitats artístiques, les quals es complementen amb activitats d'oci: excursions, gimkanes, jocs d'estratègia i d'equip i molt més!

LLOC:

Les colònies tindran lloc a la Casa de Colònies la Rectoria de Montpol . En un entorn natural privilegiat del Solsonès, aquesta Casa de Colònies disposa de tot el què les Colònies Artístiques necessitem.

HORARIS I PREUS:

 

Sortida: Dilluns 12 de juliol a les 9h                                     

Tornada: Divendres 16 de juliol a les 18h         

Preu únic (tot inclòs) - 295 euros                

 

IMPORTANT: Cal dur el dinar del primer dia.

 

DESCOMPTES:

 

10% si s'apunten tot el mes (la resta de setmanes al Casal Artístic)

5% pel segon germà inscrit

10% pel tercer germà inscrit

 

 

INSCRIPCIONS:

 

Les Colònies Artístiques només disposen de 30 places.

Maig 2021: Inici d'inscripcions

IMPORTANT: L'adjudicació de plaça només es formalitza en el moment de rebre el primer pagament.

 

Tota la gestió de la inscripció es farà online. Si voleu pagar en efectiu, si us plau contacteu a casalsartistics@gmail.com.

 

 ACCEDEIX AL FORMULARI D'INSCRIPCIÓ

 

DRETS D'IMATGE:

 

Durant la setmana farem fotos i/o videos que us farem arribar per tal que veieu els vostres fills en acció. Per a que això sigui possible, és molt important que ens feu arribar imprès, complimentat i signat el Full de cessió de drets d'imatge que us farem arribar, on autoritzeu a la captació d'imatges dels vostres fills per a finalitats no comercials.

NORMATIVA ECONÒMICA:

 

En el moment de la inscripció podeu abonar el 50% o bé el 100% de l'import total, i la resta abans del 15 de juny. IMPORTANT: La reserva de plaça es fa efectiva en el moment de rebre el primer pagament, no n'hi ha prou amb haver omplert el formulari.

​​

En cas de voler cancel·lar la inscripció:

-Un cop fet el pagament, si es cancel·la la plaça abans del 15 de juny es retornarà el 50% de l’import abonat.

-Un cop tancat el període d’inscripcions (a partir del 15 de juny), només es retornarà el 70% del total quan la baixa sigui per malaltia i si es presenta l’informe mèdic corresponent.