CASALS ARTÍSTICS

de Sant Cugat del Vallès

teatre

dansa

batucada

plàstica

Obertura d'inscripcions:

 3 de maig 2021 a les 17h

Estàs cursant un curs de monitor o director de lleure i encara tens pendent realitzar les pràctiques? Pots fer-les amb nosaltres aquest estiu com a monitor dels Casals Artístics. 

Si estàs interessat en fer les pràctiques amb nosaltres, envia’ns el teu currículum al e-mail:   casalsartistics@gmail.com amb l’assumpte “Pràctiques Casal” i ens posarem en contacte amb tu. 

 

LA IDEA

9 anys de Casals Artístics,
un casal d'estiu únic.

L'EQUIP

Els i les especialistes de cada art són l'actiu més gran que tenim.

INSCRIPCIONS

Ja esteu convençuts/des? Doncs apuntar-se és tan sols a un clic.

CONTACTE

Resoldrem els teus dubtes tan bé com sapiguem. No et tallis i...

COMunicat de l'equip

Benvolgudes famílies,

 

Amb energia, il·lusió i entusiasme estem preparant l'edició per aquest estiu. No obstant, la realitat pandèmica fan que aquesta edició de 2021 vingui amb alguns canvis importants. 

- La inscripció serà per Unitat Familiar i les places s'assignaran per sorteig que es retransmetrà de manera pública.

- Pel Casal s'ofereixen 10 places per grup d'edat (40 en total) per a la franja de matí, que es reduiran a 20 per les franges de migdia i tarda.
- Per les Colònies s'ofereixen 20 places.

- Els dinars es realitzaran al mateix espai de la Casa de Cultura. 

- Només es podrà sol·licitar el servei d'acollida de 8h a 9h.
 

Esperem poder gaudir amb vosaltres aquest estiu i us agraïm la comprensió. 

L'equip dels Casals Artístics.

la idea

 

D'on sortim? Els Casals Artístics de Sant Cugat del Vallès vem néixer de la mà de l'Estudi de Formació Teatral PLATEA (www.platea.org) i de l'Associació LaBatuescola (www.labatuescola.cat) amb la voluntat d'oferir una proposta de lleure de màxima qualitat basada en les arts. Després de constituïr un equip de professionals de diversos projectes artístics i educatius, la col·laboració de la Casa de Cultura i del Taller TRIANGLE van fer possible la primera edició l'estiu del 2012. L'èxit i la bona acollida de l'activitat ens va fer constatar, i ho segueix fent any rere any, que una oferta d'aquestes característiques és necessària a Sant Cugat.

 

Què ens fa diferents? L'equip dels Casals Artístics concebem l'educació artística com un procés en el qual creixem com a persones: els valors i les emocions esdevenen així un inevitable eix central del nostre treball. Com ens afecta l'art? Com ens hi relacionem? De què ens serveix expressar-nos artísticament? Nosaltres creiem que totes les petites experiències que vivim durant el procés artístic són molt més més importants que el resultat final, i per això ens agrada molt més aturar-nos pel camí que no pas destinar esforços a les mostres i representacions finals. Considerant el gaudi i la socialització com a principals objectius de l'art, el món del lleure és un terreny òptim per garantir l'essència lúdica i col·lectiva de l'aprenentatge que perseguim.

 

I com ho aconseguim? Plantegem una graella setmanal d'activitats definida per 8 sessions on cada especialista desenvolupa petits projectes lligats amb el fil conductor del casal. A més, plantegem múltiples espais de trobada entre els diversos grups d'edat, ja sigui per eixamplar el treball artístic com per gaudir de les sortides o les remullades, experiències que reforcen i amplien aquesta gran experiència que són els Casals Artístics.

 

l'equip

Maria Fabregat: coordinació general
Xavi Manyoses: coordinació, especialista de percussió

Paula Lladó: especialista de percussió
Roger Cusidó: especialista de dansa
Francesc Abril: especialista de teatre
Cèlia Serra: especialista de plàstica

Cristina Méndez: especialista de plàstica
Berta Marquès: monitora responsable
​Júlia Pascual: monitora responsable

Casals ARTÍSTICS 2021

 

Som una iniciativa petita i bonica. Ens agrada treballar de manera artesanal i amb cura, i no volem perdre aquesta essència. Per això, agraïm la vostra comprensió i confiança. Si no aconseguiu plaça per aquest any, us animem a tornar-ho a intentar l'estiu vinent amb un somriure! Moltes gràcies. 

Del 5 al 30 de juliol

Dirigits a nens i nenes de P3 (cursat) a 6è

Un any més us proposem la millor activitat d'estiu per als vostres fills i filles: Teatre, batucada, dansa i arts plàstiques. Quatre disciplines artístiques entrellaçades, on els nens i nenes s'ho passaran d'allò més bé aprenent i jugant al mateix temps.

Professionals de cada disciplina s'encarreguen de conduir les activitats artístiques, les quals es complementen amb activitats d'oci: excursions, sortides culturals, gimkanes, jocs d'estratègia i d'equip i molt més!

HORARIS I PREUS: (setmanals)

 

de 9 a 13:30h - 99 euros                                          

de 9 a 15h (inclou dinar*) - 149 euros                

de 9 a 17h (inclou dinar*) - 165 euros                

 

(*) Els menús inclouen dietes adaptades en cas de necessitats alimentàries especials.

DESCOMPTES acumulables:

 

5% per al segon/a germà/na(*)
10% per al tercer/a i quart/a germà/na
10% per a inscripcions de tot el mes

(*) Es considerarà primer germà inscrit l'infant que tingui la inscripció més àmplia.

Descomptes no acumulables:


10% per Famílies nombroses i Famílies monoparentals acreditades. 

 

 

INSCRIPCIONS:

 
Maig 2021
: Inici d'inscripcions: 3 de maig de 2021. Fi d'inscripcions: 10 de maig de 2021

IMPORTANT: LA INSCRIPCIÓ ES REALITZA PER UNITAT FAMILIAR (tots/es els/les germans/es en una sola inscripció) I L'ASSIGNACIÓ ES FA PER SORTEIG. El sorteig es realitzarà el proper dimarts 11 de maig de 2021.

 

Tota la gestió de la inscripció es farà online. Si voleu pagar en efectiu, si us plau contacteu a casalsartistics@gmail.com.

 

FORMULARI D'INSCRIPCIÓ

DRETS D'IMATGE:

 

Cada setmana farem fotos i/o videos que us farem arribar per tal que veieu els vostres fills en acció. Per a que això sigui possible, és molt important que ens feu arribar imprès, complimentat i signat el Full de cessió de drets d'imatge que us farem arribar, on autoritzeu a la captació d'imatges dels vostres fills per a finalitats no comercials.

NORMATIVA ECONÒMICA:

 

El període mínim per inscriure’s és d’un bloc. En el moment de la inscripció podeu abonar el 50% o bé el 100% de l'import total, i la resta abans del 15 de juny. IMPORTANT: NO FEU CAP PAGAMENT fins tenir la plaça assignada (rebreu un correu nostre). La confirmació de la plaça assignada es fa efectiva en el moment de rebre el primer pagament. 

En cas de voler modificar la inscripció:

Es podran fer modificacions en la franja horària sempre i quan sigui per ampliar el torn acordat, i sempre i quan quedin places disponibles per a la franja sol·licitada (dinar o dinar + tarda). Per a un bon funcionament dels Casals, us demanem que en cas de sol·licitar una modificació de l'horari ens ho comuniqueu sempre amb el màxim  d'antelació possible.

 

Un cop s'ha efectuat el pagament per un Bloc determinat, no està permès canviar un Bloc per un altre. 


Pel que fa al servei d'acollida Bon Dia (de 8 a 9h), s'aplicarà la tarifa diària de 4 euros. Preguem a tots els pares i mares que veniu a portar i a recollir els vostres fills, que per a un bon funcionament dels mateixos intenteu respectar al màxim els horaris d'entrada i sortida establerts i que ens ho feu saber si teniu alguna necessitat puntual extraordinària.

En cas de voler cancel·lar la inscripció:

-Un cop fet el pagament, i en cas de baixa durant el període d’inscripcions (fins al 15 de juny), es retornarà el 60% de l’import abonat per cada bloc.

-Un cop tancat el període d’inscripcions (a partir del 15 de juny), només es retornarà el 70% del total quan la baixa sigui per malaltia i si es presenta l’informe mèdic corresponent (amb durada mínima de l’absència d’un torn sencer per procedir a la devolució econòmica).

 

COLÒNIES ARTÍSTIQUES 2021

del 12 al 16 de juliol

Dirigits a nens i nenes de 2n de Primària a 2n d'ESO

Aquest any fem una nova edició de les colònies! Els tallers de teatre, batucada, dansa i arts plàstiques per als més grans es traslladen durant la segona setmana de juliol. Com sempre, professionals de cada disciplina s'encarreguen de conduir les activitats artístiques, les quals es complementen amb activitats d'oci: excursions, gimkanes, jocs d'estratègia i d'equip i molt més!

LLOC:

Les colònies tindran lloc a la Casa de Colònies la Rectoria de Montpol . En un entorn natural privilegiat del Solsonès, aquesta Casa de Colònies disposa de tot el què les Colònies Artístiques necessitem.

HORARIS I PREUS:

 

Sortida: Dilluns 12 de juliol a les 9h                                     

Tornada: Divendres 16 de juliol a les 18h         

Preu únic (tot inclòs) - 295 euros                

 

IMPORTANT: Cal dur el dinar del primer dia.

 

DESCOMPTES:

 

10% si s'apunten tot el mes (la resta de setmanes al Casal Artístic)

5% pel segon germà inscrit

10% pel tercer germà inscrit

 

 

INSCRIPCIONS:

 

Les Colònies Artístiques només disposen de 20 places.

Inscripcions: del 3 al 10 de maig de 2021.

IMPORTANT: L'assignació de places es fa per sorteig. Un cop fet el sorteig, se us comunicarà l'assignació de places. 

 

Tota la gestió de la inscripció es farà online. Si voleu pagar en efectiu, si us plau contacteu a casalsartistics@gmail.com.

 

 ACCEDEIX AL FORMULARI D'INSCRIPCIÓ

 

DRETS D'IMATGE:

 

Durant la setmana farem fotos i/o videos que us farem arribar per tal que veieu els vostres fills en acció. Per a que això sigui possible, és molt important que ens feu arribar imprès, complimentat i signat el Full de cessió de drets d'imatge que us farem arribar, on autoritzeu a la captació d'imatges dels vostres fills per a finalitats no comercials.

NORMATIVA ECONÒMICA:

 

En el moment de la inscripció podeu abonar el 50% o bé el 100% de l'import total, i la resta abans del 15 de juny. IMPORTANT: No feu cap pagament fins a rebre un correu nostre amb l'assignació de places.

​​

En cas de voler cancel·lar la inscripció:

-Un cop fet el pagament, si es cancel·la la plaça abans del 15 de juny es retornarà el 50% de l’import abonat.

-Un cop tancat el període d’inscripcions (a partir del 15 de juny), només es retornarà el 70% del total quan la baixa sigui per malaltia i si es presenta l’informe mèdic corresponent.

IMG_20190719_151918.jpg